Submans

Subman’s Catering Göteborg

Både vid små och stora tillfällen där det krävs, eller förväntas, förtäring så är det alltid skönt att låta någon annan göra det jobbet. Genom att anlita Subman’s Catering i Göteborg får man själv mer tid över till annan planering som krävs runt eventet. Med catering blir inte heller någon ståendes i köket under hela tillställningen utan får också tid att socialisera sig och mingla runt bland gästerna.

Oavsett om man behöver mat eller tilltugg så finns det ett brett sortiment hos Subman’s Catering i Göterborg där delar av menyn dessutom är kravmärkt för att hålla extra god kvalitet, det finns även vegetariska alternativ. De är dessutom tillmötesgående vid olika typer av allergier.

Pastasallad

Menyn innehåller något för alla tillfällen där mat behövs. De kan leverera smörgåsar till frukostkonferensen, luncher och bufféer och även fikabröd och tårtor. Behöver man bara något tilltugg till ett enkelt mingel så finns det alternativ för det också. Utbudet är varierat vilket gör det lätt att hitta något som passar alla. Här finns smörgåsar, smörgåstårta, bufféer och sallader. All mat levereras och serveras kall vilket är enkelt och smidigt.

Ibland kommer ett event plötsligt och med kort varsel men det är inga problem för Subman’s där man kan beställa sin leverans så sent som vid lunch dagen innan.

Beställningen lägger man enkelt via deras hemsida där menyn står tydligt uppdelad i olika kategorier. Maten levereras sedan punktligt till den adress inom 031-området i Göteborg som man önskar. All personal på Subman’s är utbildade och all mat görs utifrån manualer för att säkerställa kvaliteten.

Från Subman’s kan man beställa vid stora företagsevenemang, till bröllopet, födelsedagsfesten eller till minglet. Det går att beställa till så väl stora sällskap som till mindre grupper utan att tumma på kvalitén och servicen.
Företaget startades 1991 vilket innebär att de har långvarig erfarenhet av branschen vilket skapar en trygghet för kunderna.