Företagsevent med havsutsikt

Är ni sugna på ett lite roligare typ av event? Vill ni åka ifrån er vardag men inte behöva åka så långt för att få ett miljöutbyte? Då har ni hittat stället för er.

Luftkastellet har precis det ni behöver för ert företag. Allt från vår underbara mat till vår utsikt precis vid brofästet i Malmö.
Tillsammans kan vi ordna ett event efter ert företagsönskemål, vi hjälper er att kunna utgå från era idéer till genomförandet.
Vi har lång erfarenhet av att göra företagsevent och jobbar utifrån den tidsram och den budget ni har tänkt er. Vi har inga problem att samarbeta med era eventkoordinatorer eller om ni använder er av ett eventföretag är inte heller det något problem. Vi finns här för att göra ert event hos oss det bästa eventet ni har haft.

Att besöka oss från Göteborg är inga problem för oss vi ordnar med boende, transport, inbjudningar och det som behövs för att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt. Att kunna ta en sig en bit ”hemifrån” kan vara skillnaden från ett event som är okej till ett event som man sent kommer att glömma.
Att kunna ha tillgång till att bara åka över Öresundsbron som ligger ett stenkast från oss är en av många tillgångar som finns hos oss på luftkastellet. Vi har både nära till flygplatsen och Danmark vilket gör att det blir lätt för er som kanske har kontor utomlands blir det mycket mer lätt tillgängligt.

Vill ni ha ett event som får alla på företaget att häpna ska ni komma till oss och få ert unika upplevelse i vårt stora byggnad som är på 1800 kvadratmeter och har ett alldeles magisk läge.
Ni väljer själva hur länge ni vill att eventet ska pågå. Det kan vara allt från att bara vara över dagen till en vecka utan problem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *